Shoppen

Tips voor haar; originele kerstcadeaus

Het is weer zo ver, kerst staat voor de deur en jij hebt nog geen cadeau gevonden voor jouw partner, moeder, tante of zus. Elk jaar wordt het ook steeds lastiger om iets te vinden. Maar, geen reden tot paniek! Want in dit artikel geven wij jou enkele originele en unieke cadeautips om op de valreep nog een origineel cadeau te kopen voor haar.

Waar houdt ze van?

Dit is natuurlijk het uitgangspunt voor ieder cadeau, bedenken waar diegene van houdt. Ga daarom ook in die richting zoeken. Houdt ze bijvoorbeeld van shoppen? Ga dan eens kijken naar een leuke cadeaubon van haar favoriete winkel. Of maak er een hele shopdag van, waarbij zij een kledingstuk naar keuze mag uitzoeken!

Wanneer ze juist houdt van gezond eten zou je kunnen kijken voor een kookboek met allerlei gezonde recepten er in. Maar als je het wat actiever wilt maken, kan je ook een kookcursus geven! Of wat dacht je van een nachtje weg, zoals bijvoorbeeld een skûtsjesilen overnachting? Gewoon in Nederland, maar wel echt een hele belevenis!

Out of the box

Wanneer je out of the box denkt, kan je een vrouw echt verassen met jouw cadeau. Ze zal ook zeker heel blij zijn met haar lievelingsparfum, maar het is natuurlijk leuker om iets te geven wat zij niet verwacht. Wanneer jouw vrouw bijvoorbeeld erg houdt van zingen, dan zou het een idee kunnen zijn om een waterdichte bluetooth speaker te kopen. Zo kan zij op elke plek, ook onder de douche, heerlijk meezingen met al haar favoriete nummers.

Gadgets

Bij gadgets denk je al snel aan een cadeau voor mannen, maar er zijn ook voldoende gadgets voor vrouwen te vinden. Er zijn enorm veel producten te vinden welke elke vrouw enorm op prijs zou stellen. In plaats van dat je gaat voor een simpele snijplank, kan je er ook naar kijken om die snijplank te personaliseren. Dit kan je bijvoorbeeld doen door iets in de snijplank te laten graveren, wat veel voor haar betekent.

Smaak en stijl

Houdt tot slot ook altijd rekening met de smaak en stijl van de desbetreffende vrouw waarvoor jij een cadeau moet kopen. Wanneer zij niet van felle kleuren houdt, koop dan niet iets wat fel gekleurd is. Wanneer zij heel erg zakelijk is, probeer dan ook een cadeau te kopen die daarop is afgestemd. Zo weet je ook zeker dat jouw cadeau niet in de prullenbak beland.

Wanneer jij rekening houdt met de bovenstaande tips, zal je gegarandeerd het perfecte kerstcadeau scoren voor haar!

Back to top button