Online cursus Nederlands volgen waar kan je dit het beste doen?

Wil jij graag de Nederlandse taal goed leren spreken, of spreek je de taal al maar wil je dit verbeteren? Dan is de online cursus Nederlands van DNA Languages een goed idee! Zij bieden verschillende trainingsvormen en cursussen aan zodat er voor iedereen wel een gepaste cursus tussen zit.

Wat biedt DNA Languages aan?

DNA Languages biedt verschillende trainingsvormen aan, zodat er voor iedereen wel een vorm is die het beste bij je past. Zo zijn er groepstrainingen maar ook individuele trainingen die op maat gegeven worden. Hierbij is het mogelijk de trainingen online via Skype te volgen.

Elk trainingsprogramma wordt speciaal voor jou opgesteld. Dit gebeurt door middel van een intakegesprek waarna het programma samen met jou op maat wordt gemaakt. De lessen worden gegeven door drie of vier trainers, afhankelijk van je programma. Tussen deze lessen door kun je vervolgens zelf werken aan schrijfopdrachten, het voorbereiden van een presentatie of individuele multimedia-oefeningen.

De op maat gemaakte cursussen zijn er voor elk niveau en elke functie. Deze worden gegeven aan kleine groepen met Nederlandse en buitenlandse werknemers en partners, maar ook individueel. De trainingen worden in-company, op locatie of online gegeven.

Hoe werkt de online cursus Nederlands?

Een op maat gemaakte online training wordt altijd in kleine groepen van maximaal 6 personen gegeven. Doordat het online is, heb je geen reistijd en zijn de trainingen geschikt voor meerdere groepen op één dag. Op die manier kan het werk gewoon doorgaan en heb je geen last van een lege afdeling binnen het bedrijf. De medewerkers die meedoen aan de cursus oefenen zowel interactief als op basis van gebeurtenissen uit de praktijk. Hierdoor leren ze alleen wat echt nodig is en benutten ze hun tijd zo goed als mogelijk.

Zowel op het werk als thuis oefenen

De taalcursus Nederlands wordt ontwikkeld op aanvraag voor jou alleen. Deze is dan ook volledig afgestemd op wat jij nodig hebt, je vakgebied en je verbeterpunten. Het volgen van de cursus hoeft niet alleen tijdens het werk te gebeuren, maar ook buiten werktijd. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen tijdens een etentje, bij het invullen van verschillende formulieren of tijdens het sporten. Ons doel is samen toe te werken naar het afgesproken doel, en hier hoort ook de persoonlijke aandacht van onze trainers bij.

Het resultaat is dan vervolgens ook dat je veel sneller en beter uit de voeten kunt met de Nederlandse taal. Dit stimuleert niet alleen je persoonlijke ontwikkeling, maar ook zeker je zakelijke. Je voelt je beter op je gemak omdat je de taal begrijpt en kan zakelijk beter werken in Nederland.

Binnen 3 maanden resultaat

Wij garanderen je dat je binnen 3 maanden al kunt profiteren van de resultaten. Zo zal je merken dat de communicatie effectiever en efficiënter verloopt, je breder inzetbaar bent, er onderling meer begrip is, het contact met Nederlandse collega’s is verbeterd en dat je als expat beter kunt integreren. Dit zorgt er automatisch voor dat je voor een langere periode in Nederland blijft, omdat je de taal beter begrijpt.

loi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here