Doe waar je van houdt en je zult nooit een dag in je leven werken .” Het is een van de meest voorkomende sentimenten die je zult horen wanneer je een carrièrepad probeert te bepalen. Wel, mensen houden er van om videogames te spelen, nietwaar? Zou het niet geweldig zijn als je op die manier de kost kon verdienen?

De waarheid is, dat kan! Maar … het is hard werken. Velen die deze route volgen, geven het binnen een paar jaar op omdat het werkaspect veel zwaarder weegt dan het plezier. In plaats van te doen waar ze van houden, haten ze uiteindelijk waar ze van hielden. Het is ook vrij riskant. Voor elk succesverhaal over het maken van geld-spellen zijn er honderden anderen die hebben geprobeerd en gefaald.

Het is niet iets dat ik zou aanbevelen, tenzij je jong bent, alleenstaand en bereid om je meerdere jaren te committeren, wetende dat het allemaal voor niets kan zijn. Maar het is zeker mogelijk! Hier zijn zes mogelijke manieren om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Live streamen/content creation

Hoe het werkt – Stream je gameplay in realtime zodat de wereld het kan zien. Streef ernaar om een ​​groot publiek op te bouwen (waarmee u inkomsten kunt genereren met advertenties) of een loyaal publiek (dat u kunt verdienen met donaties en abonnementen ). Het grootste platform op dit moment is Twitch, maar YouTube Gaming is aan het inhalen. Negeer Hitbox en Beam, die te klein zijn om echt geld te verdienen.

Waarom het moeilijk is – Het duurt lang voordat een publiek van livestreams is opgebouwd . Je mag tien kijkers maanden lang niet breken, en je hebt mogelijk nog een aantal maanden nodig om 100 kijkers te bereiken. De realiteit is dat sommige streamers nooit dat punt bereiken – en om de kost te verdienen, heb je duizenden vaste kijkers nodig.

Het streamen van games is zwaar verzadigd. Waarom zou iemand je in de gaten houden wanneer er genoeg andere gevestigde streams zijn om te bekijken? Je kunt jezelf onderscheiden door een uniek soort humor of charisma te bieden, door een speler van wereldklasse te zijn, of door een spel te spelen dat niemand anders speelt.

Competitief gamen

Hoe het werkt – Toernooien zijn alledaags voor PvP-spellen, en hoe populairder een spel, hoe groter de prijzenpotten worden. Als u goed genoeg bent om lid te worden van een esportsorganisatie , kunt u een leefbaar salaris verdienen. De meeste concurrerende gamers maken ook gebruik van live streaming voor extra inkomsten.

Waarom het moeilijk is – Niet iedereen kan een net-positieve speler zijn. Je kunt een speler van wereldklasse zijn, vroeg in een toernooi worden uitgeschakeld en met nul winst vertrekken. Zelfs als u wat geld wint, dekt het mogelijk niet de hotel- en vluchtkosten. Als je niet consequent bovenaan staat, vergeet dan om van de winst te leven.

Bovendien is de sector esports nog jong. Zelfs als je een positie inneemt op een gerespecteerd team, zal het ‘salaris’ waarschijnlijk onder het minimumloon liggen. De industrie wordt ook geplaagd door oplichters en dieven die jagen op naïeve gamers. Het is niet ongebruikelijk om te horen dat spelers nooit betaald krijgen wat ze moeten betalen.

Makkelijkste manier om geld te verdienen met video games

Laten we als voorbeeld de game Clash Royale pakken. In deze game kan je met echt geld de welbekende ‘edelstenen’ kopen. Nu is het zo dat je deze edelstenen gratis kan krijgen via een aantal websites. De truc hierbij is om de gems te genereren, met het idee om deze hierna te verkopen. Er zijn heel veel mensen die geïnteresseerd zijn in deze gems, makkelijk geld verdienen dus!

Bron: https://gamehacks.nl/clash-royale-hack/ (Clash Royale Hack | Genereer Gratis Gems & Gold)

loi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here