Facebook

Facebook is het grootste online netwerk dat er bestaat. Eind 2014 had Facebook maar liefst 1,390 miljoen gebruikers wereldwijd. 9,2 miljoen van deze gebruikers kwamen uit Nederland. Aan deze grote hoeveelheid mensen valt op diverse manieren geld te verdienen.

Enkele mogelijkheden om geld te verdienen met Facebook zijn advertenties op Facebook en Facebook apps maken. Daarnaast zijn er nog veel meer opties. Lees meer hierover in het Facebookgedeelte!

Instagram

Fotos en videos delen met vrienden en anderen, dat is het idee achter Instagram. Instagram gebruikers plaatsen fotos en videos van dingen in hun leven of van zichzelf. Er zijn wereldwijd 300 miljoen maandelijks actieve gebruikers op het social network, waarvan ongeveer 1,4 miljoen zich in Nederland bevinden. Instagram is dan ook een interessant social media om geld mee te verdienen. Hier zijn verschillende manieren voor, waaronder meedoen aan challenges en het verkopen van fotos!

Youtube

Op YouTube kunnen gebruikers eigen video’s plaatsen over van alles en nog wat. Allerlei soort filmpjes zijn er te vinden, zoals tutorials, covers en bloopers. Deze filmpjes worden dagelijks door miljoenen mensen bekeken. Hier valt natuurlijk aan te verdienen. Dit kan onder andere door [invullen].

Twitter

Gebruikers van Twitter kunnen berichten van 140 tekens plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om andere gebruikers te volgen en hierdoor gevolgd worden.  Twitter heeft 288 miljoen maandelijks actieve gebruikers. In Nederland zijn er 3,5 miljoen gebruikers van deze social media. Aan deze mensen valt geld te verdienen door verschillende manieren, waaronder [aanpassen]

Pinterest

Pinterest is een online prikbord waarop gebruikers diverse soorten online content kunnen plaatsen. Via verschillende moodboards (onderwerpen van een prikbord) kunnen ze voor hun interessante content pinnen. Andere gebruikers kunnen dit zien. Gebruikers kunnen elkaar onderling volgen, maar dit is niet per se nodig om andere prikborden te zien. Pinterest heeft zeker 70 miljoen gebruikers, waarvan het ruime merendeel maandelijks actief is.

Lees ook dit artikel: jacko meijaard geld verdienen

loi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here