Vakantie

Gezond op reis

Of het nu gaat om een dagje strand of een verre reis, de vakantietijd staat voor de deur. Wij willen graag u helpen om goed voorbereid op reis te gaan, met een aantal handige natuurcosmetica producten voor een zonovergotene vakantie. Edelwijs Zonnecreme: zeer geschikt voor de eerste dagen in de zon en voor gevoelige baby- en kinderhuid. In 2006 kreeg Edelweiss Zonneverzorging van Weleda de eerste prijs in de categorie “ecologische producten”, die uitgereikt is door het Franse ministerie van ecologie en duurzame ontwikkeling. De jury beloonde het feit, dat de producten in deze serie uitsluitend uit natuurlijke ingredienten bestaan.

Combudoron Gel: aangenaam verkoelend en verzachtend bij onder andere een insectensteek of zonnebrand. Everon Lippenbalsem: beschermt uw lippen met een natuurlijke beschermingsfactor 4. Apres Soleil Lotion: verkoelt aangenaam en helpt de huid na het zonnen te regenereren. Calendula Zalf: verzacht, zuivert en verzorgt schaaf- en snijwonden en huidirritatie. Duindoorn Bodylotion : verfrissende en regenererende huidverzorging, ook voor na het zonnen. Citrus Vervrissingsdouche: reinigt uw lichaam, verzorgt en beschermt tegen uitdrogen. Verfrissend op een warme zomerdag.

Oogtroostdruppels: verzacht, verzorgt en verfrist bij geprikkelde en rode ogen met het chloorwater in het zwembad. Lipblaasjescreme: verzorgt, zuivert en verkoelt de huid bij lipblaasjes. Sleedoorn Extract: (of met rietsuiker en honing gezoete Elixer ) geeft u vitaliteit en nieuwe kracht. Zo heeft u voldoende energie om in te pakken en een lange reis te maken. TIP: van Sleedoorn Elixer kunt u gezonde en lekkere waterijsjes of ijsklontjes maken door deze ‘siroop’ met (bron)water te verdunnen en het sap in ijsvormpjes te gieten. Een goede vakantie toegewenst!

Back to top button