Elk jaar moet ik bedenken wat ik voor Moederdag zal geven welk kado idee? Ik kan een zelfgemaakte mok cadeau, maar daar heeft mams er inmiddels al 20 van in de kast staan. Of een snoeischaar voor in de tuin? Een beautydag? Of ? Soms weet ik het niet meer! Wacht. Ze heeft geen leuke sieraden bij haar nieuwe shirtjes! Dus rede om dit setje Di Amore sieraden van juwelier in Antwerpen te geven. En laat ik het nou zelf ook heel mooi vinden!

Moeders zijn moeders. Zeg nou eerlijk: ze staan altijd klaar voor je. Ze ruimen je kamer op, wassen je kleren en zitten met een kopje thee en koekjes klaar als je thuiskomt. Ook al kunnen ze soms best vervelend zijn (lees: zeuren dat je je huiswerk moet maken, dat je op tijd thuis moet zijn of een dat je een pak met suiker bij de supermarkt moet halen). Sorry mam als je dit leest, dit geldt niet voor jou (kuch, kuch). Kortom: tijd voor jou om je moeder eens in het zonnetje te zetten op Moederdag. En het hoeft niet je moeder te zijn. Het kan ook iemand zijn waar je veel om geeft, zoals je oma, tante, buurvrouw, collega en noem maar op.

Dit sieraden setje Di Amore – Juwelier Antwerpen is een perfect kado idee om te geven voor Moederdag. De set bestaat uit een ring, oorbellen en een ketting met een jaren 20 look in een modern jasje. Hoe mooi! De sieraden zijn goldplated en hebben een zirkonia steen. Ze zijn verkrijgbaar in 10 mooie kleuren. Uiteraard kun je de verschillende kleuren combineren! Ik was gelijk verkocht aan de kleur Milky White: een heel bijzondere melkachtige kleur. Niet doorzichtig of wit, maar echt melkachtig.

Ik vind de Di Amore sieraden van de juwelier in Antwerpen heel mooi! Misschien ook wel omdat ik van de jaren 20 look hou. Meestal staan goudkleurige sieraden me niet, maar op een of andere manier staan ze me heel leuk! Sorry mam, ik moest gewoon even de sieraden omdoen. Je kunt overigens de oorbellen, ring en ketting apart kopen. Of koop dit setje voor jezelf 😉

Zijn de Di Amore sieraden niets voor je moeder? de juwelier in Antwerpen heeft nog meer leuke sieraden in haar assortiment voor Moederdag die je kunt vinden op de website. Je kunt ook langs een filiaal bij jou in de buurt. Kijk hier welke winkel het dichtstbij jouw woonplaats ligt.

Het setje Di Amore sieraden is te koop bij de juwelier in Antwerpen voor een prijs van 149,00 euro. Nu zijn ze nog in de aanbieding! Een leuk kado idee?

Wat ga jij geven voor Moederdag?

Hieronder nog wat gegevens van de juwelier in Antwerpen en andere leuke winkels:

Naam: Di Amore – Juwelier Antwerpen
Straat: Hoveniersstraat 13,
Postcode: 2018 Antwerpen,
Land: België
Telefoon: +32 3 500 06 05
Website: https://diamore.be/nl/

Openingstijden:
maandag 10:00–18:00
dinsdag 10:00–18:00
woensdag 10:00–18:00
donderdag 10:00–18:00
vrijdag 10:00–18:00
zaterdag Gesloten
zondag 10:00–18:00

Kado Idee Generator
Website: https://www.kadoideegenerator.nl/

loi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here